Plymouth, MI Basement Remodel with Traditional Design - Finished Basements Plus
basement living room with vinyl plank flooring and sectional couch

Plymouth, MI Basement Remodel with Traditional Design

Project Gallery

The added closet space and room for drafting tables offers the ultimate space for crafts. They have room to store any supplies they need as well as a place to be creative.
This space offers an open concept feel with the addition of ceiling detail the different spaces have a defined feel.
The tree silhouette and the closet space makes this lower level feel like an upper level of the home.
This spare bathroom is a great additon to this finished basement adding convenience to the space.
This space offered an open view staircase that really helps turn the basement into a lower level. The effortless flow from the main floor down to the lower level makes this space easily accessible.
The added closet space and room for drafting tables offers the ultimate space for crafts. They have room to store any supplies they need as well as a place to be creative.
This space offers an open concept feel with the addition of ceiling detail the different spaces have a defined feel.
The tree silhouette and the closet space makes this lower level feel like an upper level of the home.
This spare bathroom is a great additon to this finished basement adding convenience to the space.
This space offered an open view staircase that really helps turn the basement into a lower level. The effortless flow from the main floor down to the lower level makes this space easily accessible.

Plymouth, MI Basement Remodel with Traditional Design

This homeowner was looking for a space that could be used additional storage, entertaining, as well as crafting with the kids. The homeowners previous house had many architectural details that he wanted included into this space. We created faux windows with LED lighting to create the appearance of daylight as well as lining the windows evenly between the ceiling joist. Architectural elements such as the raised ceiling sections also help this space seem larger.

< Back to Project Gallery